La nova generació d'exercicis cognitius personalitzats

Saber més

¿Qué es?

Guttmann, NeuroPersonalTrainer®  és una eina supervisada per als professionals de l`àmbit de la rehabilitació neuropsicològica i estimulació cognitiva que els permet oferir:

  • Tractaments més intensius als seus pacients
  • Un major nivell de personalització
  • El més alt grau d’evidència clínica
  • Un producte sanitari amb la màxima eficiència clínica
  • Informàtica sintètica i organitzada sobre l’evolució del tractament
  • Optimitzar el temps de dedicació, podent realitzar el tractament al seu domicili i sense restriccions horàries

Tot això aporta una avantatge competitiva al professional, que li ajuda a intensificar la relació terapeuta pacient mitjançant d’un tractament amb un alt grau d’acceptació i satisfacció per al pacient i als seus familiars, al temps que oferir els seus serveis amb un major nombre de persones.

Plans terapèutics personalitzats

A partir de la seva capacitat cognitiva inicial, de la informació acumulada per més de 5.000 pacients que ja han realitzat plans terapèutics, i supervisats per professionals experts, aquests s'ajusten de manera automàtica al nivell d’execució des dels resultats obtinguts.


Atenció

Es distreu amb facilitat, li costa concentrar-se, té dificultat per a treballar en llocs sorollosos o realitzar dues tasques al mateix temps?


Memòria

Té dificultats per a recordar un lloc on deixa les coses, els encàrrecs donats, noms de persones, cites on ha d’assistir, aprendre nova informació, recordar el llibre que està llegint?


Funció executiva

Li costa prendre decisions, planificar activitats, resoldre una situació problemàtica, gestionar el temps, utilitzar l’ordinador o mòbil?


Llenguatge

Li costa trobar les paraules, té dificultat per a expressar-se, per comprendre les converses, per a llegir o per a escriure?


Percepció

Té problemes perceptius per a distingir estímuls visuals, per a identificar objectes?


Càlcul

Té dificultat amb operacions matemàtiques en activitats del dia a dia, gestió dels diners...?