La nova generació d'exercicis cognitius personalitzats

Saber més

Infantil

Els nens i adolescents que han patit dany cerebral, tant adquirit com congènit, juntament amb nens amb dificultats d'aprenentatge, TDAH (trastorn per dèficit d'atenció amb hiperactivitat), TEA (Trastorn de l'espectre autista), etc. presenten dèficits cognitius, conductuals i emocionals que repercuteixen en el seu entorn familiar i escolar. Els aprenentatges escolars adquireixen de forma més lenta i necessiten pautes específiques d'intervenció.

Guttmann, NeuroPersonalTrainer® Infantil és un programa específicament dissenyat per a l'equip de neuropsicòlegs de l'Institut Guttmann per a nens i adolescents amb dificultats cognitives. Els estímuls del programa han estat dissenyats de manera específica per a l'Estudi Mariscal, generant un programa eficaç, estimulant, entretingut i divertit.

Més de 120 tasques específiques per a aquesta població amb més de 10.000 opcions terapèutiques per treballar tres àrees cognitives: atenció, memòria i funcionament executiu.

El 72 % de les persones que han utilitzat la plataforma Guttmann, NeuroPersonalTrainer® han mostrat una millora cognitiva global en les puntuacions obtingudes en l'exploració neuropsicològica administrada després del tractament en memòria, atenció i funcions executives.

Característiques del tractament

  • Un tractament està format per un conjunt de Sessions, cadascuna de 45 minuts de de durada.
    Les Sessions es realitzaran depenent d'un calendari que establirà el Professional i que podrà anar des de 2 fins 5 sessions cada setmana.
    El Professional també li determinarà la durada del tractament que podrà anar des de 3 fins als 9 mesos.
    Una Sessió serà la realització d'un conjunt d'Exercicis Cognitius.
Estimulació Cognitiva Infantil i/o JuvenilIntensiuSemi-IntensiuContinuitat / Millora
Durada total tratament (mesos)333
Sessions/mes20128
Sessions/setmana532
Durada sessions45 min45 min45 min
Dany cerebral