La nova generació d'exercicis cognitius personalitzats

Saber més

Demències

Les persones que pateixen una demència presenten una pèrdua de memòria acompanyada d'altres símptomes cognitius ( lteracions del llenguatge, de reconeixement de persones i objectes, problemes de planificació i organització) que repercuteixen negativament en la vida social i laboral de la persona afectada. Sovint, a mesura que la malaltia progressa també afecta la vida de les persones del seu entorn.

Els programes específics per a l'estimulació cognitiva de persones amb demència, alzheimer, malalties neurodegeneratives (Parkinson, esclerosi múltiple, Huntington, etc) o deteriorament cognitiu lleu de Guttmann, NeuroPersonalTrainer® donen la possibilitat d'alentir l'evolució d'aquests símptomes.

Més de 110 tasques específiques, dissenyades per professionals experts de l'Institut de l'Envelliment de la UAB, permeten estimular les principals àrees cognitives: memòria, atenció, funcions executives, llenguatge, orientació, càlcul, gnòsies i pràxies.

Gràcies al seu entorn col·laboratiu, cada nou pacient es beneficia dels millors resultats clínics obtinguts en els més de 5.000 pacients que ja han realitzat els nostres tractaments en més de 100 centres clínics de tot el món. La informació acumulada de la plataforma junt amb la supervisió dels millors professionals clínics, proporcionen una personalització única en els tractaments que li permetrà obtenir els millors resultats.

Característiques del tractament

  • Un tractament està format per un conjunt de Sessions, cadascuna d'1 hora de de durada.
    Les Sessions es realitzaran depenent d'un calendari que establirà el Professional i que podrà anar des de 2 fins 5 sessions cada setmana.
    El Professional també li determinarà la durada del tractament que podrà anar a partir de 3 mesos.
    Una Sessió serà la realització d'un conjunt d'Exercicis Cognitius.
Demència lleu i moderadaIntensiuSemi-intensiuContinuitat / Millora
Durada total tratament (mesos)663
Sessions/mes20128
Sessions/setmana532
Durada sessions45 min45 min45 min
 
Dany cerebral
Discapacitat Intel·lectual