La nova generació d'exercicis cognitius personalitzats

Saber més

Dany Cerebral

Les persones que han patit un Dany Cerebral Adquirit (Ictus, traumatisme cranioencefàlic, tumor cerebral, etc.), freqüentment presenten alteracions cognitives, conductuals i emocionals que dificulten la seva capacitat per realitzar activitats de la vida quotidiana, com anar a comprar, recordar el nom de la gent, planificar una ruta, trobar les paraules, etc ... .

El tractament de rehabilitació cognitiu  Guttmann, NeuroPersonalTrainer® pel Dany Cerebral Adquirit, millora el rendiment cognitiu i la seva funcionalitat en activitats de la vida diària.

Més de 125 tasques específiques per a aquesta població amb més de 15.000 opcions terapèutiques, dissenyades pels neuropsicòlegs i logopedes de l'Institut Guttmann, permeten treballar les principals àrees cognitives: orientació, atenció, velocitat de processament, llenguatge, percepció, càlcul, memòria i funcionament executiu.

Gràcies al seu entorn colaboratiu, cada nou pacient es beneficia dels millors resultats clínics obtinguts en els més de 5.000 pacients que ja han realitzat els nostres tractaments en més de 100 centres clínics de tot el món. La informació acumulada per la plataforma, juntament amb la supervisió dels millors professionals clínics, proporcionen una personalització única en els tractaments que li permetran obtenir els millors resultats. 

  • Característiques del tractament

  • Un tractament està format per un conjunt de Sessions, cadascuna de 1 hora de de durada.
    Les Sessions es realitzaran depenent d'un calendari que establirà el Professional i que podrà anar des de 2 fins 5 sessions cada setmana.
    El Professional també li determinarà la durada del tractament que podrà anar a partir de 3 mesos renovables a la seva finalització.
    Una Sessió serà la realització d'un conjunt d'Exercicis Cognitius.
Rehabilitació adquirida adultIntensiuSemi-intensiuContinuitat / Millora
Durada total tratament (mesos)333
Sessions/mes20128
Sessions/setmana532
Durada sessions1 h1 h1 h
 
Infantil
Demències