La nova generació d'exercicis cognitius personalitzats

Saber més

Certificacions

¿Què és el model de certificació i per a què serveix?

Des de l’Institut Guttmann s’ha dissenyat un model de certificacions exclusiu per a professionals de la plataforma Guttmann, NeuroPersonalTrainer®. Aquest model pretén reconèixer la capacitació i experiència en la utilització d’aquesta innovadora plataforma de telemedicina, de tal manera que els pacients puguin tenir a la seva disposició una relació dels principals professionals experts en la prestació del servei.

¿Qui pot sol·licitar la certificació?

Qualsevol facultatiu que desitgi prestar serveis mitjançant la plataforma GNPT, així com tots aquells professionals que hagin cursat el “Màster en Rehabilitació Neuropsicològica i estimulació Cognitiva” de l’Institut Universitari de Neurorehabilitació Guttmann, acreditat per la UAB.

Psicólogo

Neuropsicólogo

Logopeda

Neurólogo

Médico Geriatra

¿Quins tipus de certificació?

NIVELL I. Certificació com a  Professional Capacitat mitjançant el Curs Online GNPT Centre on es dessenvolupa la seva activitat
El certificat de Formació mitjançant el “Curs Online GNPT” està especialment indicat per a les fases inicials d’utilització de la plataforma on el professional, mitjançant una formació d’unes hores, podrà assolir els coneixements adequats per a poder obtenir el millor rendiment a les prestacions de la plataforma, podent prestar un millor servei als pacients sota supervisió.

 

NIVELL II. Certificació com a Professional Expert
Està dirigit a professionals que ja han utilitzat la plataforma en  més de 25 pacients.

 

NIVELL III. Certificació com a Professional Expert Sènior
Està dirigit a usuaris professionals que ja utilitzin habitualment la plataforma amb els seus pacients, determinant un grau d’experiència pràctica elevat, amb més de 100 pacients tractats.

¿Com pot sol·licitar-se la certificació corresponent?

Qualsevol nou professional especialitzat que reuneixi qualsevol dels requisits anteriorment esmentats pot sol·licitar el seu certificat mitjançant la introducció de les seves dades en el següent formulari:

Un cop validada la seva sol·licitud rebrà en breu el certificat corresponent signat pel responsable de l’Institut Guttmann.

Per a major informació pot enviar un mail a contacto@gnpt.es .

Image CAPTCHA
Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.
 
¿Què és?
Centres