La nova generació d'exercicis cognitius personalitzats

Saber més

Premis

Premis SIMO Network 2011

Finalista Premi d'Innovació en e-Salut. L'objectiu és contribuir a un millor coneixement de les principals línies d'avanç de l'e-Salut a Espanya, així com reconèixer la tasca de professionals i entitats que afavoreixen el desenvolupament i la implantació de solucions TIC en el Sector Sanitari.

Premis LaNIT 2015

Barcelona, 27 de febrer 2015. El Premi Alan Turing al Compromís Social ha estat per a Guttmann NeuroPersonalTrainer®, plataforma de Telerehabilitació Cognitiva impulsada per la Fundació Institut Guttmann juntament amb l’empresa ICA Informática y Comunicaciones Avanzdadas, que permet oferir tractaments personalitzats a persones amb problemes cognitius derivats de diferents afectacions neurològiques amb la supervisió contínua de professionals experts.

Premis AQUAS

A 07.29.2013, un equip d’avaluadors de l’Agència de la Qualitat i Avaluació Sanitària de Catalunya (AQUA) ha revisat les avaluacions i ha qualificat de FINALISTA l’experiència “GUTTMANN NeuroPersonalTrainer” PLATAFORMA de telerehabilitació cognitiva. Aquest és el màxim reconeixement possible, atorgat a un nombre reduït d’experiències. En concret, les implicacions de ser FINALISTA és que la seva experiència rep un certificat de l’AQUA que reconeix la qualitat de la metodologia d’avaluació aplicada, així com l’impacte positiu de la se va experiència en el marc de seguir millorant la qualitat i l’eficiència del sistema sanitari català.